miercuri, 14 octombrie 2015

Vrei un credit rapid pana la salariu oferit online?

Tipul de finantare prin oferta pana la salariu a fost infiintata special pentru persoanele ce au intr-adevar nevoie de bani cu imprumutul in cele mai urgente modalitati de pe piata. Pe piata nebancara sunt institutii nebancare ce ofera sume mari de bani si institutii ce ofera sume mici la o dobanda extrem de mare

Creditele rapide online oferite pana ce incaseazi salariul


La acest  credit rapid oferit pana la salariu, poti accesa sume mici de bani. Suma imprumutata se restituie intr-o perioada scurta. Pentru ca se acorda pe o perioada scurta , termenul rabursarii fiind de maxim 45 zile la anumite institutii nebancare

Sumele pe care le poti accesa sunt intre 100 lei si maxim 1500 lei la majoritatea institutiilor ce ofera bani cu imprumutul pana la salariu. Aceste credite sunt create special pentru persoanele ce doresc sume mici de bani pe care sa le restituie cand incaseaza salariul de la locul de munca.

Sunt cele mai rapide credite de pe piata, oferite special pentru persoanele ce sunt in gaura cu bugetul sau de ce nu pentru chieltuielile aparute neprevazut.
Important de percizat este ca aceste credite se acorda online, mai exact, tot procesul decurge online si in cea mai rapida modalitate de acordare de pe piata. Bani ii poti avea in cont in minim 60 minute si maxim 3 ore, totul depinde de ora la care aplici la formularul pus la dispozietie online.

Avantajul important la aceste credit pana la salariu este rapiditatea cu care decurge imprumutul solicitat

Astazi va propun un institut nebancar, ce ofera credit online. Incep a va spune ca institutul de care o sa vorbesc astazi este printre cele mai bune institutii nebancare ce ofera credite pana la salariu.

Avantajul important pe care il are:  la primul credit nu platesti dobanda, cat bani ai primit, exact atat restitui . Dobanda se aplica doar la al doilea credit.

Creditul online de la VivaCredit

Salarii
Credite Pana la Salariu
In primul rad trebuie sa va fac cunostinta cu acest institut financiar nebancar. Acest institut este creat special pentru acordarea de finantari rapide tuturor persoanelor ce-i solicit ajutorul.

Tot demersul pe care trebuie sa-l faci pana la intrarea in posesia creditului decurge online. Pentru a intra in posesia creditului este nevoie doar de buletinul de identitate.

Nu o sa-ti vina sa crezi cat de rapid poate sa decurga aprobarea creditului la acest institut nebancar. Daca creditul e aprobat, bani sunt viranti in contul tau in aceias zi. Nu uita un lucru - aproape toate solicitarile sunt acceptate.

Cum fiunctioneaza aceste credite 


In primul rand trebuie sa precizez ca institutul de care vorbim este primul ifn din Romania care este specializat in acordarea de imprumut urgent pana la salariu.

Care sunt cerintele? 

  • Pentru contractarea unei finantari online trebuie sa treci de cerintele generale impuse de IFN
  • Varsta solicitantului nu trebuie sa fie mai mica de 21 ani in momentul in care doreste un credit
  • Veniturile trebuie sa fie din salarii, pensii, sau pfa
  • Este obligatoriu sa aveti un cont bancar sau un cont de card, pentru transferul banilor.

Documentele necesare sunt:

  • Buletinul de identitate
  • La cerere institutul nebancare iti mai poate cere si documente care atesta ca ai de unde platii creditul pe care vrei sa-l accesezi

Care sunt sumele de bani pe care le poti accesa si termenul de rambursare 


Cum va spuneam, bani pe care VivaCredit ii ofera, nu sunt prea multi, dar suficienti cat sa iti rezolvi problemele aprute si care nu poate fi amanate.

  • Poti accesa sume de bani de minim 100 lei si maxim 1000 lei
  • Perioada de rambursare este de minim 1 zi si maxim 35 zile

Important de precizat, la creditul oferit rapid, dobanda se plateste doar pe zilele in care te-ai folosit de bani.

Va reamintim ca, la prima soliciutare, nu platesti dobanda la oferta de credite pana la salariu, Dobanda se plateste doar la a-l doilea imprumut.

Disqus Comments