vineri, 29 ianuarie 2016

De ce sa iei Credite URGENTE fara adeverinta de venit si doar cu buletinul de identitate

Cum va spuneam in alt articol, creditele bancare sunt in fiecare an care trece tot mai ieftine, dar la capitolul dobanzi suntem tara care are cel mai mare DAE.

Vreau sa precizez ca in aceasta zi o sa vorbim de Banca Romaneasca, deoarece am opservat ca dobanda acestei banci este destul de mica in comparatie cu alte banci, nu mai solicita adeverinta de venit si nici factura de la utilitati pentru imprumuturile de nevoi personale.
Imprumuturi Fara adeverinta de salariu oferite cu actul de identitate.
Imprumuturi Fara adeverinta de salariu oferite cu actul de identitate.

Aceasta banca colaboreaza cu ANAF pentru colectarea datelor cu privire la veniturile incasate de clientul banci. Din acest motiv nu se mai solicita adeverinta de venit. Sinugurul act important este buletinul de identitate.

Ai obligatia in momentul in care vrei sa aplici online la formularul de creditare sa ai minim 18 ani impliniti si un venit stabil. La aceasta banca stii de la inceput, in ziua in care aplici, daca finantarea se aproba sau nu. Aceasta este una din bancile care pune accentul pe urgenta cu care se acorda imprumutul.
Si cum imi place sa incep cu descrierea ofertei, voi detalia in cea ce urmeaza avantajele la oferta de nevoi personale pe care banca o detine si o trateaza cu maxima seriozitate.

Avantajele ofertei de creditare urgent si usor de obtinut de la Banca Romaneasca

Imprumuturi Fara adeverinta de salariu oferite cu actul de identitate.
Daca optezi pentru oferta de nevoi personale doar cu buletinul, pe langa ca nu iti mai trebuie adeverinta de salariu, mai ai si dobanda, din an, in an, tot mai mica. Aceste avantaje nu le are foarte multe banci, deci, popti profita din plin de oportunitatile ei.

Avantajele concrete ale banci sunt:

Dupa achitarea ratelor, timp de 12 luni de zile, beneficiezi de reducerea dobanzi pentru 3 ani de zile, cu pana la 0,5%, doar daca iti achiti ratele la timp - sa nu ai restante la plata atat la aceasta banca cat si la alta banca.

 • Poti obtine o suma de bani considerabil de mare, fara sa justifici pe ce chieltui banii. Suma maxima de bani pe care o poti accesa prin oferta de imprumut de nevoi personale este de 88.000 lei
 • Nu ti se cere sa depui garantii imobiliare sau sa aduci co-platitori ( girant )
 • Daca vrei sa ramburesezi creditul obtinut  intr-o perioada mai scurta decat cel stipulat in contractul pe care tocmai il semnezi in momentul aplicari la imprumut, dobanda de rambursare a creditului este 0 lei.
 • Avantaj important pe care aceasta banca il are este ca iti da raspunsul pe loc, in acest caz vei stii de la inceput despre suma la care te incadrezi si daca ai sanse sa se aprobe creditul sau nu.

Care este suma de bani si perioada de crediotare?

 Prin oferta de credit “ Tot Mai Usor” poti accesa un imprumuturi rapide de minim 1000 lei,iar  maximul pe care banca il ofera fiind de 80.000 lei. Perioada maxima in care poti platii finantarea primita este de pana 60 luni ( 5 ani ), in rate egale.

Care sunt dobanzile si comisioanele creditului fara adeverinta de salariu?

Dobanda practicata la creditele de Necvoi Personale este mica
Dobanda practicata la creditele de Necvoi Personale este mica
Cu mult timp in urma, cand cineva acorda credite urgente cu buletinul, trebuia sa te astepti la o dobanda mare, dar cum totul incepe sa se modernizeze, iar bancile au acces la baza de date ANAF, dobanzile scad considerabil.

Dobanda variaza in functie de riscurile pe care le are clientul.

Dobanda practicata de banca este dupa cum urmeaza:

 1. Imprumut de 88.000 lei - DAE 9,41% - Rata Dobanzi 8,92 rata lunara de 1657 lei
 2. Imprumut de 88.000 lei - DAE 8,75% - Rata Dobanzi 8,42 rata lunara de 1642 lei
 3. Imprumut de 88.000 lei - DAE 8,21% - Rata Dobanzi 7,93 rata lunara de 1630 lei
 4. Imprumut de 88.000 lei - DAE 7,68% - Rata Dobanzi 7,42 rata lunara de 1621 lei
 5. Imprumut de 88.000 lei - DAE 7,68% - Rata Dobanzi 7,42 rata lunara de 1621 lei

 Pentru un imprumut de 88.000 lei vei inapia dupa 5 ani suma de 98,266 lei ( aproximativ )

Comisioanele practicate pentru creditul de nevoi personale este:

Comisionul de administrare dosar este de 200 lei, in schimb sau eliminat comisioanele pentru administrare dosar lunar si comisionul de rambursare anticipata a creditului.

Care sunt conditile care trebuie sa le indeplinesti?

Conditile pe care trebuie sa le indeplinesti in momentul imprumutului sunt minime si simple
Conditile pe care trebuie sa le indeplinesti in momentul imprumutului sunt minime si simple


 • In primul rand cetatenia in Romania este prima conditie - nu doar la Banca Romaneasca - la toate bancile din aceasta tara.
 • Varsta la care poti aplica la un credit urgent este de minim 24 ani - se pare ca mult tineri nu au acces la un credit de la aceasta banca
 • Daca esti pensionar, varsta maxima la care poti apela este de maxim 70 ani, mai exact: 65 ani in momentul cand aplici la acest tip de imprumut cu buletinul.
 • Veniturile lunare acceptate sunt de minim 800 lei, respectiv 500 lei pe membru de familie.
 • Veniturile acceptate sunt diversificate, aproape tot inseamna venituri lunare sau trimestriale.

Care sunt actele de care am nevoie pentru aceasta oferta de credit de nevoi personale?


 • Actul de identitate ( Buletinul de identitate )
 • Semnarea cordului prin care dai dreptul banci sa-ti verifice veniturile la ANAF.
Disqus Comments